Härlig badsommar med thermopool

Har du alltid drömt om att ha en egen pool i trädgården? Låt drömmen bli verklighet och skaffa dig då en thermopool som är tålig, håller länge samtidigt som du gör en insats för miljön.

“Det finns en del att begrunda innan du tar beslutet att skaffa en thermopool. Dels är det en stor ekonomisk investering och det gäller ju även att tänka efter var i trädgården den passar bäst att placera så att den smälter in i miljön.”

En thermopool är en pool i robust och stabil konstruktion som är miljövänlig och byggs upp med frigolitblock som är ett miljövänligt material och ger effektiv isolering. Isoleringen gör att det blir enklare att komma upp till och bibehålla de temperaturer som är önskvärda att ha i poolen. Hos https://svenskabadtunnor.se/produkt/pooler/thermopool kan du designa din egen pool. De har egentillverkade produkter där väggtjockleken på poolstommen är hela 300 mm. Detta gör att stommen blir väldigt bra isolerad. Poolen är också lättmonterad.

Tips innan du skaffar pool

Det finns en del att begrunda innan du tar beslutet att skaffa en thermopool. Dels är det en stor ekonomisk investering och det gäller ju även att tänka efter var i trädgården den passar bäst att placera så att den smälter in i miljön. För det mesta går det att bygga pool på de flesta tomter, även på sluttningstomter. Be en erfaren poolsäljare komma hem till dig för att se vad det finns för möjligheter att placera poolen på din tomt. En Thermopool går att bygga ovan mark som blir billigare men även som en markpool som grävs ner i marken. Det blir mer arbete med en markpool då det måste schaktas bort jordmassor, gjutas och dräneras. Det är inte så roligt att bada i skugga därför bör poolen placeras på den del av tomten där solen lyser mest, i söderläge. Solen hjälper då till att värma upp poolen vilket gör den mer energieffektiv. För att få plats med bord och stolar bör det finns mycket plats omkring poolen. Lagom avstånd till huset är fyra meter.